Mörtgränd 10, Upplands Väsby

Här har vi en av alla villor som vi har målat under sommaren i Norrort. Nu har vi några villor kvar innan inomhussäsongen sätter igång. För offert klicka här.

 

Nymålning i Bromma

Franssons Måleri AB fick en förfrågan om en helmålning av ett hus i Bromma. Huset behövde en nymålning då det var eftersatt i underhållning. Efter mycket skrapning och 3 strykningar kan vi konstatera att vi lyckats bra. Ser mer av jobbet under Bilder.

Villa i Vreta

Idag är vi ca 7 mil hemifrån och målare ett hus i Vreta utanför Norrtälje. På bilden ser ni förarbete med tvätt och den gula fasaden. Vid slutbesiktning var kunden lika nöjd som vi och ni kan se resultatet under Bilder

Nytapetserad villa

Denna veckan har vi besökt Vallentuna för att tapetsera en villa. Vi har satt nya fondväggar samt vanlig tapet i olika rum och hall. Efter att vi gått igenom en slutbesiktning är vi på Björn Franssons Måleri samt kund nöjda med resultatet. Nu firar vi in Valborg och åker på nya projekt på måndag. Trevlig helg.

Nymålning

Efter att offertförfrågan kommit in på hemsida åkta vi ut och gick igenom husägarnas önskemål. En trevlig villa i Täby som skall målas utvändigt. Huset hade samma gula färg när vi började mål men med lite mer glans i den nya färgen fick huset ett snyggt och fräscht utseende.

Helentreprenad av husmålning

Här har vi gjort en nymålning av husfasaden. Efter att vi granskat vilken slags färg huset vart målat med innan bestämde vi oss för en akrylatfärg. Vi föredrar akrylatfärg till trähus även om den är helt vattenbaserad. Detta eftersom den har bäst torktid, håller längst och är mest kulörbeständig. Väljer man rätt färg med bra hållbarhet behöver man inte måla lika ofta samt att huset ser fräscht och välvårdat ut.